
Kategorier
Faktabøker
Faktabøker


Sicilia - En kulinarisk reise
To menn på en reise gjennom Sicilias matkultur og historie. Den ene av dem for å finne sine røtter. Her presenteres det beste øya har å by på av mat og drikke. Et reisebrev og kokebok med oppskrifter.

Kaffe
Interessen for kaffe er stadig økende. Kaffe drikkes gjerne på kaffebarer hvor utstyret til å lage god kaffe er bedre. Denne kvalitesbevisstheten har også økt kunnskapstørsten etter å vite mer om kaffe.

Istanbul - Et paradis for matelskere
Kokebok og reiseguide Denne boken handler om mat i Istanbul, og er en guide til hva du burde spise hvor. Den tar for seg spesielle matvarer og matretter, gir tips til kafeer og restauranter i byen og oppskrifter på tyrkisk mat som du kan lage selv.

Kokkens kalender
Følg kokkens arbeid året rundt. Boka er delt inn per måned, og for hvert kapittel presenters retter med årstidens beste varer - alt fra hovedretter til drikke. Det er råvarene og årstidens aktiviteter som står i fokus. Fra supper og baking på vinteren til

Te - Aroma, smak og farge
Te er et univers av smaker, dufter og farger. Det er den drikken i verden flest foretrekker etter vann - rykende varm, lunken eller kald. Blandet med mye rart, eller ren og krystallklar som en fjellbekk.